Gratis massage voor vrienden van Ayurtouch

“Als ik het geld ervoor had, zou ik elke week bij jou op de tafel liggen”, verzuchtte één van mijn cliënten onlangs. Ze wou ook met alle liefde mijn massages promoten in haar netwerk. En zo werd het idee van de ‘Vrienden van Ayurtouch’ geboren. Word jij ook vriend(in) van Ayurtouch?

Als vriend(in) van Ayurtouch krijg jij een eigen code. Nieuwe cliënten die bij mij boeken met deze code, krijgen 20% korting* op hun eerste Abhyanga massage. Jij krijgt dan ook 20% korting* op jouw eerstvolgende massage. Maar je kan er ook voor kiezen de korting op te sparen. Na vijf nieuwe cliënten krijg je dan een gratis massage! En dat geldt elke keer weer na de vijfde door jou geworven klant. Dat is toch voor iedereen een win-win situatie? Je kan de gratis behandeling ook aan iemand anders geven, als je dat liever wilt.

Je mag natuurlijk helemaal zelf weten hoe je mijn massages promoot. Van mij kan je wel een stapel flyers krijgen en wat beeldmateriaal voor Social Media. Stuur me een mail als je interesse hebt: mail@ayurtouch.nl. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Edith van Overveld is Ayurvedisch massagetherapeut en heeft haar praktijk Ayurtouch in Bergen (NH)

*niet in combinatie met andere aanbiedingen

Tips over Ayurveda, massage en gezondheid ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ayurtouch: