Tarieven

Abhyanga 
massage hele lichaam

‎€ 80,- (3x strippenkaart € 225,-) 

Swedana 
stoomcabine

‎€ 35,- als aparte behandeling
€15,- na andere behandeling 

Shirodhara
oliestroom op voorhoofd 

€ 75,- (vervolgbehandeling € 60,-) 

Ubtan
kruidenpasta wikkel 

‎€ 55,- 

Champisage
hoofdmassage

€ 27,50 

Douchen na behandeling
€ 5,-

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
Let op: bij annuleren tot 48 uur voor aanvang van een afspraak zijn er geen kosten verschuldigd, tot 24 uur zijn we genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen en binnen 24 uur worden 100% van de kosten in rekening gebracht. 

Vergoeding

Ayurtouch is aangesloten bij de stichting Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT). Behandelingen worden daarom (deels) vergoed met een aanvullende verzekering bij: De Friesland, Menzis, PMA, Avéro Achmea, Zilveren Kruis, OZF en ONVZ.

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Aangezien de zorg continu in beweging is, kun je voor extra helderheid bij jouw zorgverzekeraar navragen of de behandeling vergoed wordt.

De voor vergoeding toegekende prestatiecodes zijn:

Ayurvedische therapie 24014
Ayurveda betekent letterlijk ‘de wetenschap of kunst van het leven’. Ayus betekent in het Sanskriet ‘leven’ en Veda staat voor ‘wetenschap’ of ‘kunst’.  Ayurveda geldt als de oudste geneeswijze en is gestoeld op de menselijke maat.

Overige natuurgeneeskunde 24005
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van overige behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.

meer informatie over de behandelingen